Szef Kuchni przygotuje dla Was 5 - daniową kolację:
Zupa: Krem nelusco z migdałami i koprem
Danie główne 2 porcje/os: Kotlet de volaille z masłem i pietruszką, zraz wieprzowy w sosie pieczeniowym, roladka z pieczarkami, papryką i żółtym serem, polędwiczki wieprzowe z grzybami leśnymi, kopytka, opiekane cząstki ziemniaków, surówki, modra kapusta zasmażana z miodem
Deser: Ptasie melczko z marakują
Zimne przekąski:
- Filet w tymianku z musem chrzanowo-jabłkowym
- Schab faszerowany suszonymi pomidorami i pieczarkami
- Szparagi w szynce
- Wrapy mięsne i warzywne
- Sałata z grillowanym kurczakiem w sosie koktajlowym z parmezanem
- Sałatka włoska z makaronem, oliwkami i suszonymi pomidorami
- Świeżo wypiekane bułeczki, masło
Danie ciepłe w nocy: Żur staropolski na naturalnym zakwasie z jajkiem i wijską kiełbaską.
W cenie napoje - soki, woda z cytryną, kawa, herbata - bez ograniczeń.
Możliwość wniesienia alkoholu bez dodatkowych opłat.
O najlepsze przeboje ostatnich lat i tańce na parkiecie zadba niezastąpiony DJ Zet - Patryk Zawada.
Bilety w cenie 180 zł/os do nabycia w recepcji Hotelu.
W przypadku wprowadzenia ograniczeń związanych z pandemią Covid-19 gwarantujemy zwrot środków.